Šílené tréninky Tonyho Fergusona se dočkaly povedené parodie

Šílené tréninky Tonyho Fergusona se dočkaly povedené parodie zdroj: Profimedia

Podívejte se na „netradiční“ tréninky Tonyho Fergusona. Rozeznáte je od povedené parodie?

Ve světě MMA není sporu o tom, že Tony Ferguson je elitní bojovník. Má neuvěřitelnou výdrž, excelentní grappling (má černý pás v BJJ pod Eddie Bravem), velice dobrý striking a jeho wrestling je taky na skvělé úrovni. Navíc je naprosto nepředvídatelný a dělá velice atraktivní zápasy. Jeho soupeři nikdy neví, jestli Tonyho příští technika nebude třeba kop s otočkou zabalený do trojitého salta.

Nepředvídatelnost trénuje (nebo možná používá) i během tréninku, kdy např. kope plnou silou lowkicky do ocelové trubky, zvedá váhy, které se zdají být nad jeho možnosti (ale i tak je zvedne), bouchá lokty do železných konstrukcí, chodí hlavou dolů po schodech, apod.

Jakkoliv jsou jeho tréninkové metody neortodoxní, v zápase mu to vychází a má již 12 vítězství v řadě a 18. dubna se utká o pás šampiona lehké váhy s dosud neporaženým Khabibem Nurmagomedovem.

Tony je mezi fanoušky pro svoji „zvláštnost“ velice oblíbený a na internetu o něm koluje spousta vtípků, jako např., že Tony Ferguson je ten typ chlápka, který seká trávu lowkickama. Proč tomu tak je vám napoví následující video, ze kterého vás minimálně rozbolí holeň:

UFC zápasník Belal Muhammad si z Tonyho nedávno trochu vystřelil, když sdílel video, ve kterém paroduje Fergusonovy tréninkové metody - a není zas tak daleko od reality:

Zápas Tonyho s Khabibem, který všichni fanoušci nedočkavě vyhlížejí už několik let, bude jedním z nejočekávanějších zápasů roku 2020 – tedy snad, protože Tony Ferguson je ten typ chlápka, který je schopný zakopnout o televizní kabely a zpřetrhat si vazy v koleni pár dní před zápasem (což už se mu také v minulosti stalo). Tak držme palce, ať to tentokrát vyjde.

Zdroje:  bloodyelbow

Nejnovější články