Sean Strickland popsal, jak málem zastřelil člověka a vyjádřil svůj zvláštní postoj k UFC

Sean Strickland popsal, jak málem zastřelil člověka a vyjádřil svůj zvláštní postoj k UFC Sean Strickland | zdroj: Getty Images

Bojovníka UFC Seana Stricklanda rozhodně nechcete potkat ve špatné náladě. A možná ani v té dobré.

Seana Stricklanda čeká v sobotu nejdůležitější zápas jeho kariéry. Na turnaji UFC on ESPN 28, se v hlavním zápase postaví proti nebezpečnému strikerovi Uriah Hallovi.

Strickland je v současné době na 11. pozici v žebříku a Hallovi by chtěl „ukrást“ jeho 9. příčku. Jedná se o velice kvalitního bojovníka, který za svou kariéru nasbíral 23 výher a jen 3 porážky. Hall bude zatím jeho nejtěžším soupeřem a Strickland se s ním poprvé ve své kariéře utká v rámci hlavního zápasu večera.

Jeho bojové schopnosti ale tak trochu zastínily nedávné monology na kameru, které Sean sdílel na sociálních sítích. V nich se ukazuje jako sice (možná až moc) upřímný, ale především trochu psychopatický člověk.

V jedné ze svých historek totiž popsal, jak jednou málem zastřelil člověka a kdyby tam nebyli svědci, moc rád by prý zmáčkl spoušť:

„Pro ty, kdo se diví jak jsem málem zabil jednoho chlapa,“ začal Strickland svoji bizarní historku. „Byl jsem na jedné akci a asi jsem byl trochu idiot a moc jsem si pouštěl pusu na špacír. Najednou mi jeden s*áč přiložil k hlavě brokovnici. Takže moje pitomé já ho praštilo do obličeje. On spadl na zem, já mu sebral bouchačku a v ten moment jsem přemýšlel, jestli kdybych toho s*áče střelil do hlavy, jestli bych si to pak mohl nějak legálně obhájit.“

„Bohužel jsem se kouknul kolem sebe a byli tam svědci. Pomyslel jsem si, že kdybych toho chlapa zabil, tak bych šel do vězení. Takže jsem z té zbraně vytáhl náboje, vrátil ji zpátky a odešel."

Ve svém dalším videu Sean nabídl svůj pohled na to, jak se jako bojovník UFC cítí a jak sám sebe vnímá ve velkém kolotoči jménem UFC:

„Hodně se mě novináři, ale i lidi ze samotného UFC ptají, jaké to je být součástí hlavního zápasu na turnaji. A já vám něco řeknu. Lidi, kteří na vás vydělají spoustu peněz, a já neříkám, že UFC na mě vydělá spoustu peněz… ale dají vám kameru před obličej, dají na vás make up, vyzvednou vás v podělané limuzíně a snaží se zastřít fakt, že jste podělaná jednorázová prostitutka. Snaží se tě glorifikovat, abys uvěřil, že jsi víc než jen idiot, který umí rozdávat rány," prozradil Strickland jak vnímá své působení v největší MMA organizaci.

Na svoje postavení ve fight businessu si ale Strickland vůbec nestěžuje. Naopak ho to baví a je rád, že se může bojováním živit. „Ale něco vám řeknu, nebudete mi lhát, nepřinutíte mě si myslet, že jsem lepší než kdo opravdu jsem. Vím, kdo jsem. Jsem podělaný idiot, jsem prostitutka,“ říká sebekriticky Strickland. „Sundám oblečení, zavřou mě do klece a já se snažím zabít toho s*ráče přede mnou. Taková je moje kvalifikace, moje práce. Nic jiného než tohle. A já vám řeknu, že se mi líbí být dobře placenou prostitutkou. Je to zábavné,“ prozradil svůj postoj Strickland,

Ve své zvláštní, ale upřímné řeči Strickland nezapomněl také promovat svůj zápas s Hallem. Ale ani tohle neudělal úplně promyšleně. „Já a Uriah, oba se budeme snažit v kleci zabít toho druhého. Je to v pohodě, je to naše práce. A já upřímně doufám, jako prostitutka, která se vás snaží bavit, že jeden z nás zemře,“ zakončil opět hodně depresivně Strickland.

Na sociálních sítích Sean Strickland po těchto výstupech vyvolal pozdvižení a hodně fanoušků jej za ně kritizovalo. I přestože může mít Strickland v některých částech svého projevu kus pravdy a UFC se často k zápasníkům chová jako ke spotřebnímu zboží, co se týče zabíjení, měl by asi Sean Strickland vyhledat odbornou pomoc.

Zdroje:  Essentially Sports

Nejnovější články